Pet dvokrevetnih soba i Apartman

Unutrašnjost Ville Lune uređena je ispunjenjem svih uvjeta koji omogućuju ugodan boravak, potpuno opuštanje i uživanje u Vašim posebnim trenucima. Za postizanje takvih uvjeta korišteni su standardni dalmatinski materijali: drvo, kamen i željezo.

Na prvoj etaži nalaze se recepcija i dvije sobe 101 i 102. Sobe imaju prekrasan pogled na mali trg Obrov - koji je pun stoljetnih znamenitosti, karakterističnih za grad Trogir i Dalmaciju općenito.

Na trećoj etaži nalaze se tri sobe 301,302,303. Jednako su uređene kao i sobe na prvoj etaži. Sobe 301 i 303 također imaju pogled na Obrov, dok soba 303 ima pogled na istočnu stranu. Sve su sobe opremljene LAGO krevetima na jednoj nozi tzv. levitirajućim krevetom koji pruža poseban užitak odmora te dugi okrjepljujući san.

U potkrovlju se nalazi Apartman 401 s jednom spavaćom sobom, potpuno opremljenom kuhinjom te sofom koja se prema potrebi pretvara u ležaj za 2 osobe.

Sve sobe i apartman imaju potpunu opremu koja zadovoljava i najzahtjevnije korisnike, DAIKIN klima uređaje , Smart TV, Internet LAN, WiFi, sef, sušilo za kosu, posteljinu, potpuno opremljen toalet.

Kroz cijelo stubište se proteže kovana željezna ograda, posebno izrađena za Villu, s motivima koji su se koristili i davne 1456. godine.

Želimo Vam ugodan boravak!

Izdvojeno:

- Električni napon gradske mreže: 220V, a frekvencija: 50Hz
- Pozivni broj: za Hrvatsku pozivni broj je +385.
- Vremenska zona: GMT plus jedan sat zimi i GMT plus dva sata ljeti
- Putne isprave: Putovnica ili drugi međunarodno priznati identifikacijski dokument. Turisti smiju ostati u Hrvatskoj do tri mjeseca.

Posjatite nas na: